06-51208651

MegaSpies

MegaSpies

MegaSpies

MegaSpies

Gezellig samen genieten

De MegaSpies is een geweldig alternatief voor de barbecue, om met een gezelschap gezellig samen te eten. De MegaSpies is ideaal voor elk feest vanaf 20 personen, zowel zakelijk als particulier. Denk aan buurtfeesten, verjaardagsfeesten, jubilieumfeesten, bedrijfsfeesten en relatiedagen.

Het grote voordeel van de MegaSpies is dat het vlees al gaar is, zodat u kunt kiezen om het vlees zo op uw bord te snijden of om het nog even op de barbecue aan te bakken in de bijgeleverde pannetjes.

De MegaSpies

Deze spies is lekker gevarieerd en bestaat uit een mix van: Mager Kipfilet, Bourgondische Beenham, Varkensprocureur, Italiaans Polpettagehakt en Zeeuws gekruid Spek.

  • MegaSpies + sauzen € 12,95 p.p.
  • MegaSpies compleet: € 17.50p.p.

Compleet: Incl. sausen, stokbrood met kruidenboter, 2 soorten salades (keuze uit rundvleessalade, scharrelsalade en huzarensalade)

Reserveren

De MegaSpies De Luxe

Deze spies-variant is ideaal voor wie een luxe stukje vlees wil. MegaSpies DeLuxe bestaat uit: Biefstuk, Fijn gekruide kalkoen, Lamsbout, Safraan spek en Provinciaals gekruid gehakt.

  • MegaSpies De Luxe + sausen: € 16,95 p.p.

  • MegaSpies De Luxe compleet: € 19,95 p.p.

Compleet: incl. sausen, stokbrood met kruidenboter, 2 soorten salades (keuze uit rundvleessalade, scharrelsalade en huzarensalade)

Reserveren

Reserveren?

Vul dan onderstaande bestelformulier in. Binnen 3 dagen nemen wij contact met u op. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.